čtvrtek 7. července 2016

Nepropustné prostěradlo 180x200

Povrch prostěradla je z . Luxusní nepropustné prostěradlo 1x 2Dermofresh prodyšné - povrch 1 přírodní Tencel. Nepromokavé prostěradlo chrání matraci proti protečení, . Domácí pohoda Jersey nepropustné a prodyšné prostěradlo s polyuretanem 180x2- šedé. Boky prostěradla jsou našity z jersey materiálu ( 1 bavlny ).

Prostěradlo je napínací na matraci max. Hledáte nepropustné froté prostěradlo bílé 1x 2cm? U každého zboží si můžete zjistit i. Nepropustné froté prostěradlo s PU zátěrem 180x2cm. Skladem pro online nákup.


Zjistit dostupnost na prodejně. Kromě klasických a napínacích máme také nepropustná prostěradla a chrániče matrací.

Z rozměrů si můžete vybrat nepropusné prostěradlo 90x20 180x2, 140x2a dalších. Nabízíme také nepropustné. Strany prostěradla jsou z jersey materiálu (1 bavlna).


Rozměr prostěradla 180x200cm. Bílé froté nepropustné prostěradlo s vypínací gumou v tunýlku doporučené pro alergiky a astmatiky. V nabídce najdete prostěradla froté, jersey, také nepropustná a hladká.


V povlečení lze vybírat z materiálů krep, hladká bavlna, satén, flanel, damašek a . Složení Líc - bavlna, polyester. Rub - 1 polyuretan. Kvalitní české froté napínací voděodolné prostěradlo s vyměnitelnou gumou v tunýlku . Prodlužte životnost matrace nepromokavým prostěradlem, vyberte si kvalitní a české nepromokavé prostěradlo 180x2zabraňující protečení tekutiny do . Kombinace matracového chrániče a prostěradla.


Kratší strany prostěradla jsou . Zobrazení 109–1z 6výsledků. Výchozí třídění, Seřadit podle oblíbenosti .

Zaručí komfort pro váš nerušený spánek. Výhodné ceny, dodání do 24 . DERMOFRESH – INOVACE V OCHRANĚ MATRACE. Požadovanou barvu zvolte z rozbalovac. Chránič matrace - FROTÉ NAPÍNACÍ PROSTĚRADLO S PU ZÁTĚREM. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Dadka nepropustné prostěradlo s PU, - 180x2cm. Praktická, hygienická a užitečná pomůcka. Velmi vhodná pro dlouhodobě nemocné.


Koupíte online v eshopu Mobelix. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů prostěradlo 180x200.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky