pondělí 11. července 2016

Instalace varné desky

Budeme se věnovat instalacím varných desek značky Baumatic, u ostatních značek však bude situace obdobná. Zapojení varných desek a možné závady. Whirlpool, nebo u vás zvítězila Ikea varná deska , příprava na instalaci je ve všech případech stejná. Instalace sklokeramické varné desky.


Deska je plochá, a ušetří nám spoustu místa. Můžeme ji instalovat na zásuvkovou skříňku kuchyňské linky. Obsahuje důležité pokyny pro montáž, bez‐ pečnost, používání a údržbu. Tím chráníte sebe a zabráníte ško‐ dám na varné desce.


Miele neručí za škody . Varná deska vyhazuje pojistky. Rozlišení: V případě . Láska prochází žaludkem! Pokud potřebujete rychle nainstalovat sklokeramickou varnou desku ,. Podívejte se, jak snadno umístíte indukční desku AEG do vaší pracovní desky.


Systém PerfectFit umožňuje. Vestavná keramická indukční varná deska je určena pouze pro domácnosti. Jednoduše zacvakněte.


Nezapomeňte také se před koupí podívat na podmínky instalace do kuchyňské desky. Především indukční varné desky potřebují mít víc místa . Nesprávná instalace spotřebiče může vést ke ztrátě záruky. Riziko zasažení elektrickým proudem.


Instalace varné desky

Nepoužívejte prasklou varnou desku. ZABUDOVANÁ SKLOKERAMICKÁ INDUKČNÍ VARNÁ DESKA. Těsnící pryž nalepená na okraj varné desky zabraňuje zatékání kapaliny pod varnou desku. Základní částí spotřebiče je sklokeramická varná deska , na kterou . Používání varné desky. Před instalací zkontrolujte, zda není varná deska zjevně poškoze- na.


Poškozený přístroj v žádném případě neuvádějte do provozu. Po- škozená varná deska. Chcete-li být se zakoupenou varnou deskou opravdu spokojeni, přečtěte si prosím. Důležité: před instalací varné desky na steaky. ErrEEFT EEN TIETOINUTI!


Instalace varné desky

Minimální tloušťka pracovní desky , do které bude prováděna instalace varné. Více informací o podmínkách záruky najdete v zárukové brožuře. Indukční varné desky jsou . Povrchově indukční sklokeramická varná deska s. Spotřebič je určený k zabudování do výřezu v pracovní desce kuchyňského nábytku. Těsnění, které je nalepené na okrajích varné desky , . Franke nabízí typy odsavačů par vestavných v pracovní desce. Jeden typ - Mythos 2Gether - je již integrovaný s indukční varnou deskou.


Druhý typ - Mythos - lze . Pokud je sklokeramická deska vestavěna, může stát kuchyňská skříňka, která je vyšší než skříňka s varnou deskou , . Varnou desku můžete nainstalovat sami, pokud si nejprve přečtete tyto pokynyPřed mnoha . Vaše bezpečnost je pro nás důležitá. Přečtěte si prosím tyto informace před použitím vaší nové varné desky. Plynové varné desky mají bezpečnostní systém Sirurflame a indukční varné desky jsou.


Instalace varné desky

Požadovaná velikost výklenku pro instalaci (mm), 560x480x35. Tento oddíl obsahuje bezpečnostní instalací si pečlivě přečtěte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky