úterý 19. července 2016

Silikonová stěrka na auto

Usnadněte si maximálně mytí vašeho vozu. Hledáte silikonová stěrka na auto ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Vhodná pro odstranění kapek vody z karoserie a oken vozidla. Proč není vhodná na lak auta ? Silikonová sušící stěrka. Nejrychlejší způsob, jak osušit karoserii vozu či skla.


Jemná silikonová stírací lišta dokonale kopíruje členitý tvar karoserie. Dokonale stírá vodu bez poškrábaní. Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH . Případné následné použití jelenice je již jen na . Stěrkou snadně a velmi dobře odstraníte vodu z oken i karosérie bez jakéhokoli poškození laku. Pružná silikonová stírací lišta povrch nepoškrábe a vyvíjí jen malé tření.


Porovnání cen silikonova sterka na vodu, srovnání cen silikonova sterka na. Po X dotazech na sušení gumovou resp silikonovou stěrkou , jsem se už. Kent hydra flexi blade je ideální pro stažení vody z laku auta , oken auta , oken v domácnosti, zástěn sprchových koutů atd. AUTOLÉKÁRNIČKA ŠKODA AUTO original. Flexibilní vysoce kvalitní jemný silikonový materiál zanechává čistý povrch . Vyrobeno z velmi měkkého silikonu vynikající.


Prachovky a stěrky , Detailingshop. Auta leštím už jen předek a zrcátka, abych lépe sundal rozstřelené mouchy. Tato stěrka 350mm je obzvláště vhodná pro odstraňování vody a vápenatých usazenin z laků a skel vozidel. Flexibilní,vysoce kvalitní jemný silikonový materiál, brání tvorbě škrábanců na otíraném povrchu, zanechává . Měkká guma je šetrá k lakům a sklům. Stěrku lze použít na karoserii i na okna . Skvělá silikonová stěrka na vodu.


Praktický pomocník při mytí aut, ale i do domácnosti. D samolepka na auto Limited EditionMateriál: metal chrom, 6. Znovu opláchněte auto od tekutého vosku tlakovou vodou (tento krok není nutný). Pro dokonalý efekt stáhněte zbytkovou vlhkost silikonovou stěrkou a dosušte . Děkujeme za pochopení.


Ruční stěrka na okna s kvalitní silikonovou tenkou lištou se šířkou 1cm. Popis produktu: Tato silikonová stěrka je ideální pomocník pro dokonalé setření skel automobilů. Síťové zdroje na DIN lištu.


Velmi měkká silikonová stěrka. Auto moto ▻ Příslušenství. Katalogové číslo, ALR SS30CM. Náhradní silikonový břit o šířce cm.


Do vytlačovací stěrky na bezpečnostní fólie. SILIKONOVÁ STĚRKA NA OKNA (DÉLKA: 30CM) - nd-skoda-volkswagen. Stěrka se osvědčí při nanášení polev a zdobení dortů, nanášení marinád nebo potírání . Stěrka na vodu – pružná silikonová stírací lišta povrch nepoškrábe a vyvíjí jen malé tření (břit cm). Stěrky jsou vyrobeny z odolného a houževnatého materiálu.


Doporučené čištění: sloupnutí vytvrzeného tmelu. Stěrka je vyrobena ze silikonu, stěrka je velmi dobrý. Sonax stěrka na vodu je nejrychlejší možností, jak vysušit vozidlo po umytí.


Délka stírací části: 20cm Celková délka: cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky