pátek 7. června 2019

Dortová forma

Má váš blízký narozeniny? Udělejte mu radost a upečte mu dort! Vybírejte nyní za příznivé ceny! Sada na pečení písmen nebo číslic.


Dortová forma

Víte, kolik porcí dortu budete mít ? Tento nákres Vám napoví. Ballarini FERRARA dortová forma cm. Skladem – můžete mít dnes. Tato dortová forma má silikonový okraj, který se po pečení snadno uvolňuje a později se právě tak snadno čistí. Ovšem skutečně zajímavým prvkem je dno formy.


Díky této formě upečete více tartaletek najednou Forma. Otevřená kniha dortová forma. Pečící forma na dort a na koláč, materiál: ocel, nepřilnavý povrch. Klíčové vlastnosti dortové formy GUARDINI. Forma na dort z ocelového materiálu s . To všechno vám usnadní námi nabízené formy ověřených výrobců jako je Felcman, IBILI a další.


Dortová forma

DORTOVÁ FORMA SE DNEM. VYROBENA Z POCÍNOVANÉHO POTRAVINÁŘSKÉHO PLECHU. VÝŠKA FOREM CCA 7-CM. Chybí vám dortová forma ? Věříme, že u nás neleznete právě to co hledáte nebo se inspirujete.


Malá dortová forma s přezkou s kvalitním nepřilnavým povrchem, který brání připečení, a to i při použití minimálního množství tuku. Upečené dobroty snadno z. Dostupnost: Naskladňujeme do týdnů. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů dortová forma. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Ideální na pečení různých ovocných, tvarohových, zeleninových koláčů nebo dortů pro jakoukoliv příležitost. V případě dalších dotazů nás . Formu můžete dávat do každého typu . Cukrářské potřeby a pomůcky.


Dortová forma

Kulatá dortová forma s jedním dnem a se širokým využitím při pečení dortů, koláčů apod. Vyrobena je z pocínovaného plechu. Nabízíme ji hned ve čtyřech . Může být použita v jakékoliv troubě, v mrazničce či chladničce. Silikonová forma na dorty je vhodná pro pečené i nepečené dorty.


Dortové formy a plechy, Timidekor. Je možné ji umývat v myčce. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky