úterý 18. června 2019

Indukční vařič sencor

Indukční vařič sencor

Hodí se ta nejen do menších bytů, ale i na chalupy . Kvalitní indukční vařič ,který je studený na dotyk. Automatická detekce nádob pro indukční vaření. Doručíme do hodin. Nabízíme unikátní nabídku indukčních vařičů od značek Clatronic, ECG, Sencor , Steba a další – to vše na jednom místě.


Indukční vařič sencor

Rychle, výhodně, pohodlně. Sklokeramická indukční varná deska studená na . Popis: Použitý, jako nový indukční dvouplotýnkový vařič Sencor. PŘÍPRAVA K POUŽITÍ INDUKČNÍHO VAŘIČE.


Použitý velmi zachovalý indukční dvouplotýnkový vařič sencor. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Tento nový indukční vařič má sklokeramickou desku, která je při vaření studená na dotyk - teplo se totiž vytváří přímo v nádobě.


Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky. Záruční a pozáruční servis. Doprava zdarma na tisíce produktů. Teplo se přenáší rovnou do nádoby, takže zbytečně neuniká. Indukce spoří čas i peníze.


Pokrmy přivedete k varu mnohem rychleji než na běžném elektrickém . Dvouzónový indukční vařič s nezávislou regulací. Jednozónový indukční vařič Sencor s nezávislou regulací je vybaven sklokeramickou indukční varnou deskou, která je i při vaření studená na dotyk. Tepelná pojistka proti přehřátí varné desky i vnitřku vařiče se zvukovou signalizací - Ochrana proti přepětí a podpětí v. LCD displej, časovač a vysoká úroveň . Zobrazit celý popis. Záruka: měsíců (použité zboží ). Vařič má dvě plotýnky s nezávislou regulací teploty.


Indukční vařič sencor

SCP 4202GY indukční vařič SENCOR. Kč INDUKČNÍ VAŘIČ SENCOR SCP5303GY ZÁRUKA DO 2020. Varné desky - Ostrava 10 . Základ indukčního vařiče , jak je již z názvu patrné, tvoří indukční cívka (elektromagnet) umístněná pod keramickou deskou. AEG Electrolux Whirlpool Samsung Philips Liebherr Philco Mora Beko Romo Faber Lord Sencor Tefal Rowenta DeLonghi Lindr Sage Catler .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky