pondělí 10. června 2019

Otvírák na zavařovací sklenice

Vynikající pro snadné otevírání zavařovacích sklenic se šroubovacími víčky i víčky bez závitu. Je vyrobeno z hliníku. Balení obsahuje ks. Tescoma Presto univerzální otvírák na zavařovací sklenice bílý.


Bojujete-li marně s víkem zavařeniny či kompotu, pak je na čase pořídit si pomůcku v podobě otvíráku na zavařovací sklenice.

Lze s nimi otevřít klasická i . Univerzální otvírák na zavařovací sklenice TESCOMA PRESTO. Doprava zdarma od 9Kč. Otvírák na zavařovací sklenice najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Někdy jen svaly nestačí, je zapotřebí použít rozum! S tímto otvírákem otevřete sklenice jako nic, jelikož s jeho pomocí bezpečně a bez sklouznutí nadzvednete.

Otvírák Tescoma PRESTO na zavařovací sklenice univerzální. Pro snadné otevírání zavařovacích sklenic se šroubovacími víčky i víčky bez závitu, vyrobeno z . TESCOMA univerzální otvírák na zavařovací sklenice PRESTO. Jednoduchý, ale velmi praktický a funkční otvírák na víčka zavařovacích sklenic. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke.


Utečou vám občas novinky, akce či slevy? Přihlašte se k odběru novinek a už nic nezmeškáte :-). Vaše e-mailová adresa je u nás v bezpečí, přečtěte si naše . Otvírák uchopte za rukojeť, a druhou stranu otvíráku přiložte na sklenici. Ta je vybavena ostrými nerezovými zuby, které . Praktický otvírák , kterým snadno otevřete jakoukoliv zavařovací sklenici.


S otvírákem od Vacu Vin už nikdy nemusíte bojovat se zavařovacími sklenicemi. Díky své robustní rukojeti a pákovému mechanismu nezůstanou žádné sklenice. Tupperware otvírák na zavařovací sklenice.


Popis: Nový otvírák na zavařovací sklenice od . Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Bez jakékoli námahy otevře každý šroubovací uzávěr! Otevře každou sklenici ! Použijte jako normální otvírač lahví a počkejte si na zasyčení. Klikněte na Sledovat a my vás upozorníme, až bude. Pomocník pro otvírání zavařovacích sklenic. Německá firma Küchenprofi která má dlouholetou tradici si velice dobře uvědomuje, . Vyrobeno z odolného plastu a nerezavějící oceli, vhodné do myčky . Zařazení: Kuchyňské potřeby Zpracování potravin.


Při otevírání zavařovacích sklenic zkuste následující rady pro dobré. Existují také otvírací kleště pro různé průměry víček nebo otvírák na zavařovací sklenice ,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky