úterý 3. dubna 2018

Kávovary dtest

Jedná se prakticky o klasický… Pokračovat ve čtení. Ideální teplota sušení jak v troubě , tak v sušičce je – 50°C, podle dužnatosti ovoce. Zkušenosti v této oblasti získáte. Proto připravíme troubu anebo koupíme sušičku ovoce a můžeme začít.


Před sušením v troubě ovoce očistíme a nakrájíme na rovnoměrné . Souprava pro sušení Della Casa je vynikající pro sušení ovoce , zeleniny, hub, masa a těstovin v pečicí troubě i mimo troubu. Tři samostatné rošty umístěné na . Víte, že parní trouby Electrolux mají ve své nabídce i funkci sušení ? Jednoduše nakrájejte ovoce , houby a jiné. Využít můžeme i sušičky ovoce či jiné . Kromě masa, hub a bylinek se velké oblibě těší i sušení rajčat v sušičce, ale i sušení ovoce. Přečtěte si, jak při sušení ovoce a zeleniny správně . Domácí sušení je nejlepší s kvalitní sušičkou ovoce. Další možností jsou plechy s potravinami vkládané do pečící trouby , ale i to má své, především časové, . Při sušení se ovoce zbavuje veškeré vody, tedy v plodu zůstává jen výživná sušina.


Možnosti sušení : Ve stínu v teplém prostředí (tady hrozí riziko, že se ovoce nebude sušit dostatečně rychle a začne plesnivět). Předně - sušení ovoce konzervuje a významně prodlužuje jeho trvanlivost. Stačí soupravu postavit na plech a pohodlně ji přemístíte do trouby. Další možností sušení je trouba , ideálně taková, u které se snadno reguluje teplota (plynová to určitě není a mikrovlnná už vůbec ne!). Křížaly nejsou pouze usušená jablka, . A já vám ukážu, jak na to.


U plynové trouby nechte otevřená dvířka, aby mohla unikat vlhkost. Sušení ovoce pak může být hračka. Ovoce nakrájejte na plech . Až se ovoce trochu scvrkne, zvyšte teplotu na °C.


Sušit začněte zhruba na °C. Při sušení nechte pootevřená dvířka trouby (strčte do nich třeba vařečku), aby. Jablka pro výrobu müsli ( sušení v troubě ). No, zprvu jsem se pokoušel dopočítat, kolikrát vám ovoce projde rukama, ale vzdal jsem to :-) Postup je dost . Samozřejmě i kvalita potravin sušených v sušičce potravin je mnohonásobně vyšší, než je tomu u potravin sušených v troubě. Mikrovlnné trouby – pozor, nejsou . Hrušky křížaly předpečte před sušením v troubě , budou tak chutnější. Jablka, meruňky, hrušky, mirabelky a broskve v důsledku sušení mírně změní své . Zbytek už nechte na vaší troubě.


Zde je postup na sušení švestek v troubě. Nastavte troubu na °C a lehce pootevřete dvířka trouby. Z ovoce se dají připravit také sušené. Pokud ho nemáte, nevadí. Rozehřejte troubu na 160°C.


Připravte si plátky ovoce , které vyskládejte přímo na rošty trouby. Troubu při sušení nepatrně otevřeme, aby mohla pára z ovoce unikat ven.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky