čtvrtek 1. března 2018

Leifheit heureka

Velmi praktický kráječ na dortový korpus, se speciálně formovanou strunou, s možností nastavit tloušťku krájeného korpusu. Materiál: nerez ocel. Chytrý kráječ pomůže perfektně nakrájet dorty. Snadno s ním kousek dortu rovnou servírujete na talíř - stačí vykrojit kousek a pohodlně jemným stiskem kráječe.


Leifheit heureka

Můžete si ji nastavit na několik výšek. Pro rychlé a přesné krájení vodorovně je automatický kráječ dortů ANKO ideální pro krájení různých tvarů dortu od kruhu, obdélníku, role, trojúhelníku atd. Lopatka a kráječ na dort Tarrington House 1ks.


Pečete nádherné dorty , které pak prostě nezvládnete nakrájet či naservírovat? Končívá i ten nejstabilnější dort na dezertních talířcích… rozbitý a nevzhledný? Vynikající pro snadné krájení dortových korpusů na pláty a naznačení klínků pro přesné porcování dortů. Vynikající kráječ dortových korpusů na pláty a naznačení klínků pro přesnost porcování dortů.


Rozkrojí dorty až do průměru 30cm, vyrobeno z prvotřídní oceli a. Nože na korpusy, strunové kráječe, lopatky. Hladký nůž na dort 28cm – Skladem. Dortový nůž hladký Rozměry: délka. Hledáte kráječ na dorty v akci?


Pokud ano, pak pravděpodobně často přemýšlíte nad tím, jak při nákupu zboží jako je kráječ na dorty ušetřit. Servírujte jako špičkoví kuchaři. Nerezový kráječ na dorty InnovaGoods. S kousky od InnovaGoods je to tak . Potřebujete-li udělat patrový či jinak tvarovaný dort , pak vám přijde vhod tento přesný kráječ.


Jednoduše s ním odkrojíte špičku a můžete pracovat dále. Naporcujte dort na pravidelné kousky s tímto super pomocníkem! Už žádné umazané ruce od dortu.


Velice praktický kráječ na dorty , koláče a dezerty vám dokonale odřízne pravidelné kousky. Díky plastu je i bezpečný v . V případě nespokojenosti Vám nabídneme kompenzaci formou dárkového poukazu v hodnotě . Flexibilní kráječ dortů ve světle modré barvě. STRUNOVÝ KRÁJEČ NA DORTY 32CM. Do vyprodání všech položek.


Kráječ Orion na dort struna. Luxusní designový kráječ dortů. Super i jako originální dárek! Pilka na dort - strunový kráječ. Délka struny cca cm.


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Například knedlíky se krají se strunovým kráječem naprosto skvěle. Plastový kráječ na dort který Vám usnadní práci a rozdělí jakýkoliv dort na stejné dílky. Strunové kráječe na dorty , sýry a paštiky. Strunu lze nastavit tak aby tloušťka plátku byla podle vašich představ.


Horizontální dvojitý kráječ na dorty Westmark Simplex.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky