úterý 6. března 2018

Sidolux marseillské mýdlo

Bohatá a přitom jemná vůně . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Unikátní systém Soda Power zaručuje účinné čištění . Běžná cena bez DPH ‎: ‎194. Kč Akční cena bez DPH ‎: ‎145.

Sidolux je všestranným . Nový produkt na mytí podlah, PVC, obkladů, dlažeb s nezvykle silnou účinností SODA POWER. SIDOLUX marseillské mýdlo 1l. Závan Středozemí, vyhlášená vůně z okolí Marseille, se u Vás doma může zabydlet nastálo.


Omlouváme se, ale zboží již není dostupné v našem sortimentu z důvodu ukončení výroby. Prosím zvolte jinou alternativu. Nový univerzální produkt na mytí nejen podlah s nezvykle silnou účinností. Vonný sáček s dokonalou vůní po legendárním „bílém sidoluxu “.

Marseilské mýdlo není jen produktem se znamenitými čistícími schopnostmi, ale i produktem s vůní středomořské čistoty. Soda power na nečistotu i mastnotu. Univerzální mycí prostředek s originální vůní marseillského mýdla. Systém SODA POWER je overený systém na odstraňovanie nečistôt.


UNIKÁTNÍ SYSTÉM ODSTRAŇOVÁNÍ ŠPÍNY SODA POWER na mytí podlah, PVC, obkladů, dlažeb všestranný vonný čistící prostředek na všechny omyvatelné . Lehce odstraňuje veškerou špínu a nečistoty. Zanechává dlouhotrvající vůni. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Kč,Praktik papír - samoobslužný velkoobchod a maloobchod s papírem.


S lehkostí odstraňuje veškeré. Prostředek ke snadné péči o podlahy. Postup při mytí rukou Ruce navlhčete pod tekoucí vodou. Naneste dostatečné množství mýdla do dlaně. Třete krouživým pohybem ruce dlaněmi k sobě.


Mytí všech povrchů s květinovou vůní.

Funkce Soda Power – aktivuje se naplno při smíchání čistícího přípravku s teplou nebo horkou vodou. Zboží je nové, originál . Universální prostředek na mytí podlah, PVC, obkladů, dlažeb. Obsahuje složku Soda Power, díky které se špína . Cena platná pouze v . Doručenie až domov alebo osobný . Je vhodný na mytí podlah, PVC, obkladů, dlažeb s nezvykle.


Závan Stredozemia, slávna vôňa z okolia Marseille, sa u vás doma môže zabývať nastálo. Porovnání nabídek marseillské mýdlo v českých internetových obchodech. Varianta - S vůní marseillské mýdlo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky