neděle 4. března 2018

Sušička s parní funkcí

Značky AEG BEKO Bosch . Pračky se sušičkou s různými parními funkcemi jsou šetrné k vašemu oblečení. Síla páry proniká do prádla, dezinfikuje, účinně ničí alergeny a bakterie. V sušičce prádla navíc nemusíte sušit pouze běžné prádlo.


Jestli ne, zvažte nákup kondenzační sušičky s parní funkcí. Prádlo suší přímo horká .

Parní kondenzační sušička – prádlo suší horká pára, která prádlo rovnou načechrá,. Funkce moderních sušiček prádla. Každá sušička disponuje nějakými funkcemi , které jsou pro ni typické a kterými usnadňuje svým majitelům život.


Jakou sušičku prádla vybrat dle srovnávacího testu. Nejefektivnější jsou v tak tomto ohledu sušičky s parní funkcí , které prádlo často . Sušička s funkcí Refresher: pro svěží a nezmačkané prádlo a cílené odstranění. Sušička ještě stále není zcela běžným spotřebičem, ale její obliba stále stoupá.


Kondenzační sušičky s parní funkcí. Pokud se rozhodnete pořídit si sušičku prádla, máte na výběr mezi dvěma technologiemi.

Jak vybrat žehličku a parní stanici. Dobrý den, tato sušička parní funkci nemá. Zároveň je možné díky této funkci . Pro někoho může být sušička zbytečnou moderní vymožeností, která doma zabírá.


U parní funkce oceníte nejen skvělé usušení prádla, ale . Měl jsem obyčejnou sušičku , teď kvůli místu kombinace pračky se sušičkou , a žádnou parní funkci neměly a nemají. A to hlavní, prádlo je krásně nezmačkaný,. Díky tomu mají sušičky mnohem úspornější provoz než obyčejné kondenzační sušičky, a to až o. Susicka s parni funkci sirka 50cm produktů.


V případě kondenzačních sušiček s parní funkcí je prádlo. Premýšlím nad sušičkou s tepelným čerpadlem versus parní funkce zn. Je pradlo dostatečně vyžehlené i se . Sušička disponuje několika praktickými vlastnostmi a funkcemi. Třetím typem je technologie s parní funkcí , která prádlo jakoby i žehlí.


Pára plus – funkce přidává parní fázi následovanou krátkou fází proti zmačkání na konci pracího programu. Parní fáze snižuje zmačkání tkaniny a usnadňuje . Nebo použijte samostatný parní program pro rychlé osvěžení prádla. Najdete zde souhrnný přehled nových sérií, technologií a funkcí i informace o . Jaké vlastnosti nové sušičky jsou nejdůležitější, které moderní funkce.

Při plném využití funkcí sušičky prádla mohou odpadnout i starosti s odžmolkováním prádla, s jeho žehlením nebo případnou sterilizací pro alergiky. Parní funkce : sušičky vybavené touto funkcí jsou jako stvořeny pro všechny citlivé osoby nebo pro alergiky: Zničí až 9 alergenů bez použití chemie. Zajímá vás, jak sušičku zapojit, kam ji umístit či jak o ni pečovat?


Vynikající je rovněž funkce osvěžení, tedy možnost nechat sušičkou projít takové kousky z . Ten hlídá vlhkost prádla a program upraví podle stupně vysušení. Moderní sušičky používají páru k .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky