pondělí 19. března 2018

Litinový hrnec modrý smalt

Litinový hrnec české výroby. Historicky se tomuto nádobí s typickým modrým smaltem přezdívá česká litina a. Je vhodný na všechny typy sporáků včetně indukce a navíc jej můžete použít také do trouby. Skvěle se hodí například k pečení chleba v litinovém hrnci. Smalt tedy litinové nádobí nejenom chrání, ale propůjčuje mu také barevný vzhle díky němuž si. Modrý litinový hrnec LAVA smaltovaný.


Každý hrnec či rendlík je originálem díky ručně nanášené plasticitě. Nádobí je po každé nanesené vrstvě smaltu vypáleno v peci. Vítejte na webu společnosti ČESKÝ SMALT – výrobce smaltovaného litinového nádobí, smaltovaných cedulí a spolehlivého dodavatele technického smaltování.


Neváhejte vyzkoušet kvalitní litinové nádobí, které bude ve Vaší domácnosti. Zdroj pinu odkulinare. Smaltované nádobí má charakteristický tmavě modrý smalt nanesený uvnitř nádobí, tradiční plochá.


BSE-SFINX smaltovaný hrnec , prům. Staré litinové hrnce - litinový hrnec - litina - modrý smalt. Poklička je opatřena otvorem pro únik páry.


Materiál: plech, smalt , skleněná poklice, nerezové kování. Rozměry: objem l, pr. Belis SFINX Smaltovaný hrnec BSE, cm. Nabídne větší průměr (cm), snadno udržovatelný a vysoce odolný smalt ve stylové modré barvě, ale také masivní litinovou poklici pro zkrácení doby vaření a. Snad každá domácnost má alespoň jeden smaltovaný hrnec řady BSE ve své.


Nádobí BSE má navíc uvnitř nádob aplikován speciální modrý smalt , který má . Máme tak velký výběr, že nebudete vědět, které litinové hrnce s modrým smaltem si objednat dřív. Potěšte někoho z rodiny či svých přátel a kupte jim litinové . Hrnec smalt se skleněnou pokličkou a kovovými uchy se výborně hodí na přípravu polévky, omáčky, . Popis: Krásný starý hrnec z litiny s původním modrým smaltem a znakem. Máte na to mít litinové hrnce s modrým smaltem jen tak pro radost a potěšení. Inzerát byl odebran z . Když si projdete naší nabídku litinové hrnce s modrým smaltem , poznáte současné . CEBS nebo SFINX – velmi silný plech, výrobce tomu říká BSE litina, uvnitř mají modrý smalt. Vy chcete nějaké litinové hrnce s modrým smaltem a my vám je poskytneme.


Pořiďte si luxusní litinové hrnce s modrým smaltem od renomovaných světových. Mimochodem moje mamka na černé litině s modrým smaltem vaří již. Někde jsem se dočetla, že též zmiňovaný litinový hrnec Skeppshult . Smaltovaný litinový hrnec Iron značky Lamart vysoké kvality je vyroben ze stálého a. Smalt je nanášen elektroforetickým smaltováním, které zaručuje dokonalé přilnutí smaltu na litinové jádro a dlouhou. Vnější část lesklý smalt v modré barvě. Vhodný také pro zapékání v troubě.


Síla dna mm, síla stěn mm. Profesionální sada nádobí pro použití v každé domácnosti obsahuje tři hrnce (průměr 16cm, 20cm a 24cm), tři skleněné poklice s odvodem páry a . Snadno si vyberete litinové hrnce s modrým smaltem , objednáte a čekáte, až vám zboží přijde pohodlně domů. Letošní kolekce litinové hrnce s modrým smaltem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky