pátek 30. března 2018

Kontaktní gril eta

Kontaktní gril eta

Klasický stolní gril se dvěma výměnnými deskami – litinovou a kamennou – spolehlivě dodá vašim jídlům nádech léta. Exkluzivními novinkami pak jsou kontaktní. Elektrické grily - ETA. Milujete dobře propečené maso a grilovanou zeleninu?


Připravte si své oblíbené grilované maso, ryby, zeleninu. Díky oddělitelné grilovací ploše s antiadhézní . Celý popis a technické parametry. Je ideální pro grilování všech druhů mas, ryb a mořských . Zvláštní režim podle zákona o DPH. Momentálně není k dispozici. Pronajmu jednookruhové suché (kontaktní) pivní chlazení Lindr se.


Konstrukce grilu: kontaktní gril. W, kontaktní , vyměnitelné desky kámen a litina, plynulá regulace teploty, odkapávací miska. Vital nabízí lepší a chutnější vaření.


Kontaktní gril eta

Využijte k tomu praktický přístroj od společnosti ETA. Při zavření působí teplý povrch na suroviny z obou stran, . Ideální pro grilování všech druhů mas, ryb a mořských plodů, . Nabízíme elektrické grily stolní, kontaktní , raciette, barbecue a stojící grily. Popis výrobku a vyobrazení má pouze informativní charakter, výrobce si vyhrazuje vlastnosti v průběhu výroby změnit bez předchozího . Gril ETA Torreo kontaktní. Sinus live ca Sleviste. Pôvodná cena: € Ušetríte: = 1€.


Ihneď k odoslaniu u vás už 6. Datart - výběr těch nejvýhodnějších nabídek na Skrz. ELEKTRICKÝ KONTAKTNÍ GRIL Ideálne pre grilovanie mäsa, rýb, zeleniny, toastov . Technická dokumentace. Pozice, Název dílu, Číslo výkresu, Pozice, Název dílu, Číslo výkresu. ETA nabízí k velké většině svých produktů mimořádné prodloužení záruky. Inzerát kamenný gril elektrický v okrese Plzeň-město, cena 500Kč, od frei.


Kontaktní gril eta

Sage - FAST Sage 800GR FAVI. Kontaktní elektrický grill Daewoo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky