středa 4. října 2017

Aeg f78700vi1p

Kapesní nůž patří mezi základní outdoorové vybavení. Bez kvalitního nože se neobejdete během pobytu v extrémních podmínkách i pohodové dovolené v . Pokud si pořídíte některý z našich kvalitních outdoorových nožů, budete připraveni na. Položek k zobrazení: 24.


Filtr podle parametrů, vlastností a . VELKÝ OUTDOOROVÝ NŮŽ TANTO SUPER OSTRÁ DÝKA KANDAR. Vše pro život v přírodě. Odolný outdoorový nůž , plastová pochva v odolném textilním poutku s úchytem na křesadlo. Vhodné pro opasky do 80cm.


TOJIRO to nejsou jenom profesionální kuchyňské nože, ale také outdoorové nože! Luxusní lovecké nože TOJIRO jsou vyráběné na zakázku,. Naopak příliš lehký nůž se špatně vede, je třeba více používat síly. Také pro různé zatloukání a sekání je lepší nůž těžší. Optimální velikost nože.


Aeg f78700vi1p

Vysoce kvalitní ruční nástroje a nářadí pro umělecké řemeslníky. Sortiment zahrnuje dláta a řezbářské nástroje, pily, hoblíky, nože, brusné nástroje atd. Kydex pouzdro zdarma s možností zavěšení na krk. Outdoorový nůž s pevnou čepelí. V pevné syntetické pochvě je integrovaný prak.


Nůž je ve vojenské khaki-zelené barvě! Specifikace outdoorového nože. Morakniv Garberg Multi-Mount je outdoorový nůž ze Švédska, který byl. Taktický zavírací nůž Walther Pnabízí tři možnosti šířky rukojeti změnou dílu v. Kvalitní outdoorový nůž v profi designu, perfektní pro práce okolo domu, na zahradě, v dílně nebo při výletu do přírody.


Aeg f78700vi1p

Multifunkční outdoorový nůž Opinel. Více o výběru nože se dočtete v článku Jak vybrat správný nůž. Nůž na outdoor KANDAR outdoor Crypto-5- 29cm - rozměry 2x mm, 164g, ocel. Tradiční lovecký nůž Mikov Fixir. Střenky nože - kvalitní plastová imitace parohu.


Včetně nože je i plastové pouzdro, na kterém je brousek, křesadlo a řezač pásů. Japonský outdoorový nůž na zakázku, čepel z damascénské oceli. Nechybí praktické rady a návody, jak vybrat nůž. Nůž lze zasunout do pouzdra bez ohledu na směr čepele.


Poutko na opasek lze oddělit a následně zase přidělat k samotnému pouzdru. Tento skládací nůž pro profesionální použití, který je určen záchranářům, lze vždy otevřít bez ohledu na to, zda máte mokrou ruku nebo nosíte rukavice: díky. Plastové pouzdro se . Sada dále obsahuje pilku, bodec a paracord o délce 2m, který zároveň slouží jako pojistka při používání . Ruike Jager F1je outdoorový nůž s pevnou čepelí určený pro použití v extrémně náročných podmínkách, ergonomicky tvarovaná střenka s neklouzavým . Výsledkem je nůž Pteryx, který využívá časem ověřené materiály a mimořádně funkční design. Díky stejným principem Lasky se svými noži uspěl u britské .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky