středa 23. září 2020

Žehlička na vlasy eta

Ionizace navíc zajistí, že vlasy nebudou krepovatět ani elektrizovat. ETA Rosalia vyniká maximální šetrností a pohodlnou manipulací. Nezabere téměř žádné místo, rychle se rozehřeje na požadovanou teplotu a její efekt je maximální – hravě . Dnešní žehlička na vlasy při správném používání vlasy neničí.


Nejčastěji má keramickou žehlicí plochu, která může být obohacena vitamínovou emulzi.

Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Nastavitelná teplota 1- 2°C,automatické vypínání, kvalitní PTC . Nabízíme pestrou nabídku žehliček na vlasy od značek Babyliss, Bosch, Eta , Philips,. ETA FENITÉ na vlasy s naparovaním, s keramicko-turmalínovými doštičkami, ktoré perfektne priľnú k vlasom. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


ETA Fenité s technologií postupného uvolňování keratinu a arganového oleje – chrání vlasy před poškozením. Celý popis a technické parametry .

IHNEĎ K ODOSLANIU u vás už 23. Rovné vlasy , žádné kudrliny Chcete si užívat každodenní radost z rovných vlasů? ETA Fenité je vybavená keramickými žehliacimi doštičkami s keratínom a arganovým olejom, ktorý sa postupne uvoľňuje do vlasov počas . Rychlé nahřátí, vlasy jsou krásně rovné a vydrzely mi tak 2dny. Popis: Žehlička na vlasy s keramický povrchem.


Uzamykatelné destičky. Preferuji osobní předání Žďár nad Sázavou. Maximálne šetrná žehlička na vlasy vhodná aj na cesty! Nezúfajte, našli sme pre vás podobné kúsky. ICELIC, keramicko - turmalínové doštičky, dosahuje profesionálne teploty až 2° C, zaručene . Zaoblené kraje krásně.


Společnost ETA byla nejdříve v soukromých rukách podnikatele Jana Prošvice, později se stala. Tato vlasová žehlička vyniká maximální šetrností. Je vybavena keramicko-turmalínovými destičkami se zaoblenými . Elektro shop za výhodné ceny a nadstandardním servisem poskytovaným zákazníkům.


Eta, bílo-fialová, plně funkční.

Kulma - fén a žehlička na vlasy ETA , ramínka. Prodám plně funkční žehličku na vlasy zn. Zdravím, prodáme tuto . ETA Fenité s keramickými žehlícími destičkami s keratinem a arganovým olejem, nastavitelná teplota . Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Zkuste vybrané alternativní produkty.


ETA mají keramická žehlící plochu s ionizací pro šetrnou úpravu vlasů, bezpečnostní pojistka proti přehřátí. Colorino je keramicko-turmalínová žehlička na vlasy, . Lepší modely umožňují kadeřníkům a kadeřnicím další úpravy vlasů. Každý týždeň nový akčný leták.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky