pátek 4. září 2020

Titanové pánve recenze

Malý organizér značky Curver na drobné příslušenství. Praktický, funkční, vhodný na příslušenství jako jsou šroubky , matice, hřebíky apod. Organizér na šroubky 192x143x100.


Maloobchodní cena platná . Díky rukojeti jej lze . Parametry a popis produktu. Box má madlo pro snadné přenášení, je vysouvací, třípatrový, tudíž zabere málo. Rozměry boxů jsou 59x139xmm. Nosnost boxu je cca kg. Lze ji kombinovat s ostatními výrobky této skupiny.


Součástí dodávky nejsou šrouby na upevnění . Nástěnná police s přihrádkami Vám zajistí pořádek a přehled při práci v dílně. Přenosný ruční kufřík, organizér na šroubky , matice, podložky, těsnění a jiné drobné věci. Všestranné využití, do domácnosti, dílny pro rybáře na řybářsské háčky a . Náhradní přepážka do malých šuplíků organizérů Mars Svratka. Kovový rám organizéru na šroubky s plastovými boxy pro dokonalou organizaci.


Vysoká kvalita provedení – práškově lakováno. Prodej závěsné kovové skříňky, organizér , boxy na šroubky a matičky různých druhů a velikosti. Boxy - organizéry - pořadače na šroubky řady CARGO jsou vyrobeny z pevného plastu, který je pružný a rázově odolný. Určeno pro dokonalou. Tento organizér - závěsný pořadač Vám . Plastový organizér s zásuvkami lze jednoduše zavěsit na zeď, nebo např.


Je možné ho postavit na ponk, nebo . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Připojit reakci do diskuze Jaký máte organizér na šroubky. Na velke nebo recyklovane sroubky mam par pudel, ktere mozna nejdy budu tridit . Balení obsahuje skříňku se šuplíky. PŘEPÁŽKY ŠUPLÍKŮ NEJSOU . Dílenské boxy a organizéry , skříňky na nářadí či závěsné stěny jsou nezbytné pro udržení pořádku v autoservisu nebo dílně.


Ideálně se hodí pro uskladnění . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Pro více pořádku v nářadí: Zhotovte si organizér na šroubky a hřebíky.


Uspořádejte si drobné šrouby, matice nebo hřebíky ve své dílně do . OBI organizér zajišťuje bezpečné uložení nářadí a zaručuje pořádek v dílně. S tímto organizérem budete mít vždy všechno přehledně roztříděné a rychle . V této kategorii obchodu najdete širokou nabídku organizérů na drobný materiál ( šroubky , šrouby apod.). Plastová organizér na šroubky , vruty, hmoždinky apod.


Přehledné uložení a snadné přenášení. Porovnejte dnešní ceny na váš dotaz organizer na sroubky od prověřených obchodů a společností. Denní aktualizace a srovnání cen i služeb. Výrobce: MicroSpareparts Mobile.


Part number:MOBX-TOOLS- 059.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky