pátek 25. září 2020

Tescoma teploměr

Tescoma teploměr

Kuchyňské teploměry TESCOMA umožňují rychlou kontrolu aktuální teploty pokrmů a nápojů. V nabídce jsou digitální i analogové kuchařské teploměry , včetně . Digitální teploměr DELÍCIA meří teplotu rychle a přesně. Ovládání teploměru je integrováno do jediného tlačítka, je intuitivní a snadné. Měří teplotu uvnitř polev, rozvarů, omáček, nápojů apod.


Tescoma teploměr

Teploměr má funkci HOL . C (-až +300) nebo °F (-až +572). Vyrobeno z prvotřídní . Proto společnost Tescoma vytvořila teploměr , který vám během 30 . Digitálny teplomer do rúry ACCURA, s minútkou Video. Prodám nový, nepoužitý teploměr na víno se stojánkem zn.


Cena 1Kč, zaslání poštou +Kč, na dobírku +1Kč. Místo prodeje: Česká . Tescoma digitální teploměr do trouby ACCURA, s minutkou. Nenahraditelný pomocník při pečení masa, ryb, drůbeže, moučníků apod.


Akční letáky hypermarketů, supermarketů a obchodních řetězců. Vynikající pro stylové servírování vánočního cukroví. Etažérka je vyrobena z extra silné lepenky s oboustranným potiskem odolným vůči mastnotě a vlhkosti, lze .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky