středa 1. srpna 2018

Držáky na poličky

Držáky na poličky

Hodnocení produktu:. Policové podpěry šatní, policové držáky , tzv. Prodej konzolových a policových držáků, různé rozměry, povrchové úpravy. Kč 16Kč bez DPH.


Unix držáky poličky (pár). Sklo si necháte uříznout podle potřeby. Dlouhá životnost, kvalitní materiál, bytelné provedení. Podpěry polic, konzole, držáky , úhelníky.


Profesionálním výrobcům nábytku, truhlářům a šikovným kutilům nabízíme kvalitní nosiče polic a také policové podpěry . Samostatné úchyty poličky v designu série UNIX (pár) pro skla o maximální tloušťce 6-8mm. Skladem, ihned k odběru ks. Hliníkový profil na skleněnou poličku P- mm . Ekonomická sestava nástěnného držáku na televizi a poličky.


Držáky na poličky

Adaptér s náklonem ±10° pro držáky Sinox SWB, max. Držáky ovladačů TV a organizéry. Stejně pak postupujeme u doplňkového sortimentu,jakojsou držáky ručníků, poličky , zrcadlo apod. Dejte věcem v koupelně své místo, a mějte tak po ruce vše, co potřebujete.


Originální ručně kovaný nástěnný držák určený k uchycení poličky. Povrch výrobku je ošetřen žárovým zinkováním a . Pro hotelovou koupelnu najdete v našem eshopu také koupelnové poličky , držáky na ručníky a další doplňky do hotelové koupelny za akční ceny. Zásobník toaletního papíru MIMO ocení každý, komu někdy došel na záchodě papír a musel to pak řešit. Pořiďte si držák zubních kartáčků a pasty. Ten můžete vhodně umístit na stěnu nad umyvadlo.


Držáky na poličky

Dalším doplňkem mohou být poličky , ať už drátěné nebo skleněné . Shelf holder without glass (pair). Halterung für Glasablage ohne Glas. Retro držák pro poličku. Tento produkt již neprodáváme. Kvalitní nosiče polic a také policové podpěry nabízíme za výhodné ceny v naší online prodejně.


K dostání malé i extra malé držáky polic. Poličky jsou drobným doplňkem, který dodá tabuli další praktickou funkci. Comfort s poličkou a sprchovým držákem. Samostatně dodávané držáky řady KORONA pro skleněné poličky rovné.


Držáky na poličky

Jsou vyrobeny z mosazi, povrchová úprava - lesklý CHROM LESKLÝ. Chcete zjistit nějak informace nebo získat rady od zkušenějších o poličkách a držácích ? Jako třeba, kde je koupit nebo jak je namontovat? Nebo hledáte inspiraci? V nabídce jsou i skleněné police různých tvarů. DRŽÁKY SKLENĚNÝCH POLIČEK.


Robustní kovový stojan pro reprosoustavy s výškou cm. TUCAN držák poličky 39x35mm (bez skla), pár, chrom. Popis produktu není dostupný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky