úterý 21. srpna 2018

Pekáč smaltovaný

Oválný smaltovaný pekáč o objemu litru je svělým doplňkem do každé kuchyně. Kvalitní materiál je vhodný po všchny typy sporáků a do trouby. Uvnitř je aplikován vysoce odolný, modrý vnitřní smalt. Síla stěny mm zaručuje tvarovou stálost a rovnoměrný rozvod tepla při pečení. Rozměry (dxšxv): × × cm.


Pekáč smaltovaný

Výrobce, Orion český obchod pro domácnost. Vyberte si u nás pekáč nebo plech, který má smaltovaný povrch. Snadno jej budete moci umýt a upečete v něm ty nejlepší mňamky.


Za touto skutečností stojí dlouholetý vývoj a zdokonalování, které začalo již pod značkou SFINX. Vyroben z ocelového plechu, který je opatřen velmi tvrdým odolným smaltem. V plechu je možné i krájet nožem. Smalt odolný až do 400°C. Vysoce kvalitní plech o síle 2 . S tímto tradičním smaltovaným pekáčem upečete šťavnaté maso pro celou rodinu.


Po obou stranách je opatřen uchy pro snadnou manipulaci a úchop. Klíčové vlastnosti pekáče BANQUET cm. Pekáč lze také umývat v myčce. Přečtěte si úplný popis Náhled tisku.


Předpokládaná dostupnost na prodejnách: . Popis: Původní cena . Klasický smaltovaný pekáč. Tento výrobek už bohužel není v sortimentu Tchibo k dispozici. Nicméně jsme pro Vás připravili výběr výrobků, které by se Vám . Pečící formy jsou vyrobeny z šedé litiny, která je posmaltovaná dvouvrstvým potravinářským smaltem. Jedná se převážně o repliky historických forem v různých . Součástí pekáče je i poklice. Nepřilnavý povrch napomáhá proti přilepení, díky této povrchové úpravě se pokrm, těsto propéká . Kulatý pekáč na pečení masa a koláčů.


Pekáč smaltovaný

Barva: hnědá, vnitřek: . Dárek: Tečkovaná smaltovaný hrnek. Pro zastánce nepřilnavých povrchů jsme do našeho sortimentu zařadili smaltovaný pekáč s víkem. Není nad spolehlivý smaltovaný litinový pekáč.


Navíc se jedná o repliku historické formy! Můžete jej používat jako pekáč s víkem nebo obě půlky samostatně. Vhodný do myčky nádobí. Materiál: smaltovaná ocel, síla mm.


LAVA jsou zvenčí smaltovány třemi vrstvami, navíc v krásných trendy . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky