pondělí 13. srpna 2018

Chladící nádoba na víno tescoma

Vychlazený návlek nasaďte na láhev, nechejte potřebnou dobu působit a víno podávejte. Vyrobeno z odolné syntetické textilie s gelovou chladicí náplní. Pokud nemáte po ruce vychlazenou láhev vína nebo jiného nápoje – nevadí. Elegantní chladicí rudo-červená nádoba UNO VINO , která je svým tvarem ideální zejména pro láhve šampaňského, avšak hodí se i pro všechny ostatní typy . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Dejte namrazit le připravte si chladící nádobu a pusťte se do vychutnávání šampaňského. Chladič je vyroben z vysoce odolného plastu a hodí se na všechny . Tescoma chladicí brašna UNO VINO. V katalogu nemáme podrobnější informace o chladicí nádoba na šampaňské tescoma uno vino. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které . Chladící nádoba udrží víno vychlazené během podávání.


Vhodné pro všechny obvyklé typy vinných láhví - vyrobeno z prvotřídního odolného plastu. Mějte víno vždy vychlazené na správnou teplotu - s našimi chladiči na víno to jde snadno! Popis: Prodám nový terakotový chladič na víno , nepoškozený, nepoužívaný v původním obalu. Inzerát byl odebran z. TESCOMA chladicí návlek UNO VINO , univerzální.


NOVÁ chladící nádoba na sekt, víno , nebo. Secret de Gourmet Víno chladicí kryt, termální sáček na víno , Stříbrná. Díky dvojité stěně udrží. Můžete ji používat pro chlazení vína nebo nealkoholických nápojů.


Nádoba tescoma pro přípravu másla DELLA CASA. Chladicí nádoba na lahve je vyrobena z kvalitního nerezu. Chladič z nerezové oceli na chlazení vína , sektu, rozměry 19cm × 20cm, průměr dna 16cm. Vynikající pro rychlé vychlazení bílého, růžového a šampaňského vína na ideální teplotu a její uchování během celého.


Na chlazení vína existuje řada pomocníků – chladící nádoby , návleky, obaly i. TORO Nerezový chladič na víno , priemer. KARE DESIGN Chladiaca nádoba na víno Oh Deer cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky