úterý 26. ledna 2016

Vařič na tekutý líh

Nožičky pro lihový mosazný vařič Spirit. Vařič není součástí dodávky. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Jednoduchý a malý vařič na tekutá paliva jako líh či petrolej. Malé rozměry a velká přenositelnost.


Použijte s jakýmkoli hrncem Díky šroubovacímu uzávěru s gumovým.

Hořák je vyroben z mosazi. Držák na lihový vařič - Mil-Tec. Stačí nalít do vařiče tekutý líh a zapálit. Malý kompaktní vařič na tekutý líh.


Obdobné vařiče si svépomocí vyráběli vězni v pracovních táborech a gulazích, pokud meli přístup k technickému lihu. Skladný vařič na tekutý líh. Esbit vařič na tekutý líh.


Vyniká levným provozem bez ohledu na okolní teplotu. Mil-tec Spiritus vařič na tekutý líh.

K vařiči je možno objednat stabilizační. Pracue na principu odpařování paliva. Součástí je víčko s gumovým těsněním, kterým lze vařič uzavřít.


Prodám vařič na tekutý líh s měděnou nádobou s pokličkou a podstavcem,po naplnění lihem plně funkční. Geniálně jednoduchý turistický vařič na tekutý líh Tatonka Alcohol Burner vyrobený z nerezavějící oceli. Do dutiny vařiče se naleje syntetický líh k pálení po rysku I. Umístěte do vařiče kousek alobalu a až na něj lihovou tabletu.


Po vaření se snáze zbavíte zbytků paliva. Turistický vařič HORAL na tekutý líh. Snadno se také vyrábějí podomácku. Důležité ale je, abyste měli pro své . Má celkem čtyři části: samotný vařič na tekutý líh , dvě nástavby, které po složení slouží jako závětří a něco jako vložku do vrchní části, která . Praktická láhev pro plnění vařičů na tekutý líh. Díky těsnění neriskujete únik paliva ani během transportu.


Na zadní straně měrka, pro odměřování. V tomto ohledu máme vařiče na tekutý líh , na tuhý líh a na plyn. Lihové vařiče jsou spíše pro nahodilé vaření nebo patří mezi věci pro přežití. Caldera Cone, stojánek z .

Stojan na vařič na tekutý líh Stojan na vařič je užitečná pomůcka a přitom nezabere tolik místa. Umožní vám posadit jakoukoli ohřevnou nádobu, například hrnek . Nakupujte u specialistů na army a outdoor. Nejlépe hoří v malých podomácku vyrobených vařičích , ve kterých se dříve používal tekutý líh. Jako první představujeme test velmi účinného paliva do . Velmi vhodný vařič vhodný pro rybáře, turisty, cestáře, řidiče kamionů. Litr vody k varu: cca minut.


Manuální zapalování, nerezové provedení. Objem 1ml, doba vaření min. Má jednoduchou a pevnou konstrukci. Je konstruovaný pouze pro použití na denaturovaný líh, . Starý lihový vařič 2kusy, cena za oba, nezkoušeno, vše se hýbe.


Arabie starý lihový vařič,. Tento suchý líh a vařič dnes mimo jiné používá mnoho armád NATO.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky