úterý 26. ledna 2016

Indukční sporák brandt

Indukční sporák brandt

Indukční sporáky Brandt. Plně využívá výhody moderních technologií v dotykovém ovládání i rychlého . Nahrazuje model KIP71 energetická třída A, bez poklopu . Trouba vlastní dotykové ovládání . Potřebujete nový sporák s moderním designem, který vám bude šetřit peníze? Vaše volba je tedy jistá. Výhodou indukční desky je velká efektivita, kde teplo neuniká z okolí hrnce. Ovládá se velmi snadno a jednoduše a to pomocí dotykového . Nabízíme k prodeji velmi kvalitní samostatně stojící sporák s multifunkční troubou s pyrolytickým čištěním a sklokeramickou indukční varnou deskou.


Indukční sporák brandt

Výběr toho optimálního vás bude těšit spoustu let, rozhodujte proto pečlivě – někdy nejde jen o rozdíly mezi plynovými hořáky a indukční varnou deskou. Je nám líto, ale prodej již skončil. Brandt , včetně prodloužené 2leté záruky. Elektrický sporák s indukční deskou a Amica 58IE3.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Vestavná varná deska indukční BRANDT TI822BTRozměr var. Rozměry výřezu pro vestavbu 4x 5(h x š) Celý popis.


Indukční sporák brandt

Technické parametry: Typ varné desky . Nový elektrický sporák s indukční sklokeramickou varnou deskou Brandt. Cena v Německu se pohybuje okolo 5Eur . Výborný stav, samočistící, otočný gril, dětská pojistka. Prodám z důvodů pořízení nové kuchyňské linky.


Sporáky se navíc pyšní velkým praktickým objemem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky