pátek 29. ledna 2016

Silikonový vál

Silikonový vál

Hledáte 60xsilikonovy val ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Dokonale přilne ke stolu, těsto se na vál nelepí. Velmi skladný-šetří místo v kuchyni. Vál je skladný, lze i srolovat. Těsto nikdy nekrájejte . Kuchyňský vál silikonový vál 50x40cm s měřítkovým reliéfem, váha 250g, lze mýt v myčce na nádobí, červená barva.


Silikonový vál

Další nejprodávanější. Vál Vám nebude klouzat pod rukama, těsně přilne ke stolu, avšak těsto se na něm nelepí. Popis: Prodám silikonový vál , nepoužívaný, bez vady. Upečte si některou z dobrot z rodinné kuchařky. Aby se vám lépe pracovalo, pozvěte ke spolupráci kousky od Orion.


S nimi to bude hračka! Nepohlcuje aroma, pachy, proto je vhodný i pro přípravu aromatických . Nevýhody klasického dřevěného válu zná každá hospodyňka: špatně se s ním manipuluje, při válení těsta klouže po kuchyňské desce, těsto se k . Detailní popis produktu. Praktický silikonový, velmi lehký výrobek.


Silikonový vál

Usnadňuje práci při pečení - jednoduchá manipulace. Zapomeňte na lepící se těsto a využijte moderní vál , který disponuje rozměry 40x30cm. Produkt vysoké kvality, který je vyroben ze dvou materiálů – sklolaminát . Funguje stejně jako klasický dřevěný vál, ale mnohem lépe se myje, těsto se na něj zdaleka . Pro dokonalé rozvalování těsta, či cukrářské hmoty nabízíme kvalitní silikonové vály. Na silikonový vál poskytujeme . Silikonový materiál je odolný až do teploty 2°C. Do vyprodání všech položek.


PRIME CHEF Sada AMIENS. Oproti klasickému se snadno čistí a neváže na sebe pachy. Skvělý výrobek s nespočetnou řadou jedinečných vlastností.


Silikonový vál

Sada silikonový vál a nůž AMIENS jsou praktickými pomocníky do kuchyně. Asi každý si vzpomene na nesutále lepící se těsto při nedostatečném podsypání moukou. A to silikonový vál odstraňuje.


Většinou totiž není . Tloušťka válu je mm. Moderní řešení v kuchyni. Už se nemusí používat těžké dřevěné vály, které se špatně myjí a nesnadno uchovávají. SILIKONOVÁ MODELOVACÍ.


Podložka je velikosti x 30cm. Mám silikonový vál a běžně na něm formičkami vykrajuji. Mám i od Tupperware a ten používám hlavně při válení mandlovky . Silikon na sebe neváže žádné pachy - je hygienický.


Vál využijete při válení či tvarování těsta.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky