čtvrtek 9. dubna 2020

Švédská utěrka

Hadr z mikrovlákna na všechny typy hladkých povrchů. Poskytuje jemné a šetrné čištění, nezanechává šmouhy. Pevné a savé švédské univerzální utěrky Linteo × cm. Dosáhnete maximálního lesku, vhodné i pro profesionální úklid.


Skvělá utěrka na čištění a zároveň i leštění skla. Stejný typ utěrky používají profesionálové.

Díky své jedinečné struktuře vlákna nezanechává šmouhy a má. Hodně ji chválí na mytí oken, dodneška jsem to nepoužívala, chci zkusit. Existuje nějaká přímo na okna, sklo, nebo je jedno co koupím? Utěrka z mikrovlákna čistí bez použití saponátů.


Chcete mít doma uklizeno rychle a efektivně? Pak vám pomohou švédské utěrky CLANAX vyrobené z mikrovlákna. Výrobce ‎: ‎dovozce: Bartoň Trading, s. Je nepostradatelným pomocníkem v každé domácnosti. Pomůže vám při každém úklidu, je vhodná k utírání prachu, umývání oken, .

Vynikající k mytí oken, nezanechává šmouhy. Vlastnosti: maximální účinnost,nepoškozuje povrchy,prodloužená životnost . Je oboustranná s hustým vysokým vláknem s dostatečnou tuhostí. Pro dokonalou čistotu a lesk.


Moderní technologie mikrovlákna,vynikající čistící schopnosti,čistí a leští současně,zvlášť jemné a . Principy ochrany soukromí na Košík. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a . Akceptujeme tyto karty. Cena s DPH : 1- Kč. Platba kartou online.


Utěrky z mikrovlákna, pomocník do každé domácnosti. Její výhody jsou vysoká savost, absorpce . Má dlouhou životnost. Nepoškozuje povrchy a nepouští vlákna. S univerzální švédskou utěrkou Linteo 40xVám bude stačit na úklid pouze voda. Při jejich používání dosáhnete maximálního lesku bez použití jakýchkoli . Navštivte DobryTextil.


Kvalita za rozumnou cenu.

Používáme cookies, abychom zlepšili naše služby a abychom Vám mohli poskytnout nabídku odpovídající Vašim preferencím. Pokud budete pokračovat v. Objevila jsem kouzlo švédské utěrky. Dosud jsem s ní leštila nasucho a namokro používala různé hadry.


Nedávno jsem nemohla hadr . ObjePopis: Švédská utěrka je vyrobena z kvalitního mikrovlákna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky