středa 22. dubna 2020

Stojan na nože se štětinami

TORO STOJAN NA NOŽE MAGNETICKÝ, AKÁTOVÉ DŘEVO. Vybírejte si Bloky na nože podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Nože se neztupí a hlavně jsou v případě potřeby . Přehledné uložení nožů, nůžek i škrabek.


Stojan na nože se štětinami

Umělé štětiny jsou vhodné i pro citlivé keramické nože. Druhů je mnoho, co třeba. Stojan na nože chrání ostří. Detailní popis produktu.


Blok na nože se štětinami je velmi praktickým pomocníkem v kuchyni zejména při ukládání . Praktická vložka se dá snadno vyndat a čistit. Díky možnosti vyjmutí štětin z nádoby, lze jednoduše celý stojan očistit. Blok s pružnými plastovými štětinami.


Stojan na nože se štětinami

Vhodné pro keramické a ocelové nože do délky . Obsahuje štětiny , které oddělují nože a předchází jejich otupení a poškrábání. Využít jej můžete i na další kuchyňské pomůcky, jako např. Bez alespoň jednoho stojan na nože se štětinami od nás letos nemůže obejít. Určitě chcete mít i takové blok na nože se štětinami.


Máte na to mít blok na nože se štětinami jen tak pro radost a potěšení. Skvělý výběr blok na nože se. Máme tak velký výběr, že nebudete vědět, které blok na nože štětiny si objednat dřív. Tento týden vám přinášíme zbrusu nové blok na nože štětiny.


Značka : logo_degusto. Při čištění štětiny jednoduše ze stojanu vyjmeme. Můžete ho uložit buď do zásuvky nebo ho mít na kuchyňské desce.


Materiál: bambusové dřevo, plast. Popis: Prodám stojan na . Expedujeme z externího skladu, . Kulatý stojan na nože je vyrobený z polypropylenu. Díky plastovým štětinám se nože netupí. Vložka je vyjímatelná - lze ji prát v ruce nebo v myčce. Hezké blok na nože se štětinami vám udělají radost.


Stojan na nože se štětinami

Ti z vás, kteří milují styl, by měli zkusit blok na nože se štětinami. Nové blok na nože se štětinami budou brzy. V našem eshopu najdete jedinečné blok na nože se štětinami. Plastové štětiny nože nepoškodí a netupí. Pro různé velikosti a množství nožů.


Univerzální blok na nože opatřený hygienickými plastovými štětinami. Tento blok zabírá málo místa v kuchyni a přesto poskytuje dostatek prostoru pro uložení . Kuchyňský stojan na nože s plastovými štětinami 22cm mramor. Vaše hodnocení: Děkujeme za Vaše hodnocení!


Rozměry (šxhxv): x 1x 2cm. Pri čistení štetiny. Snadná údržba, pro čištění štětin je jednoduše ze stojanu vyjmete.


Na stojan na nože se štětinami poskytujeme záruku v délce měsíců.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky