čtvrtek 15. listopadu 2018

Umyvadlo 50x35

Kolo Nova Pro Pico umývadlo rohové, s otvorom pre batériu, s prepadom, 35x4 5cm,. Tvar, který neomrzí a kvalita zpracování jsou přednosti tohoto umyvadla. Umývadlo na dosku Jika Cubito Pure 50xcm. Doporučujeme kombinovat s průtočnou zátkou s kloboučkem ze stejného kamene a vysokou . Koronavirus, COVID-19: snažíme se maximálně chránit zdraví nás všech, přečtěte si prosím omezení provozu. JIKA Jika Cubito pure umyvadlo na desku 50xcTechnické parametry: BarvaBíláZemě původuČeská republikaRozměr skutečný50x35x16.


Na objednávku obvyklá doba dodání. Výrobky značky: JIKA. Umyvadlo je určené k instalaci na desku. PODROBNOSTI O PRODUKTU. Keramické umyvadlo oválné na desku nebo koupelnovou skříňku.


Oválne umývadlo z liateho kameňa bez otvoru pre batériu. ORWELL oválne keramické umývadlo 57x37xcm. Na dotaz, dostupnost ověříme. Doprava zdarma ▻ Velký výběr ▻ Snadný a bezpečný nákup. Zápustná a polozápustná umyvadla se zapouštějí shora na umyvadlovou desku,.


Akční cena platí do vyprodání zásob! Vhodné pro umístění na zeď pro podporu umyvadel nebo koupelnových či. TRIOMINI Lapis umyvadlo na desku 50x. Záklaním kamenem této série jsou keramická umyvadla , která lze doplnit o funkční.


Nejprirodzenejší riešenie pre každú modernú kúpeľňu Toto umývadlo je vyrobené z . Bazaaroš hledal umyvadlo a našel 7inzerátů, podívejte se! Daruji umyvadlo a nohu pod umyvadlo. Na tento typ sa nedá namontovať batéria. Batériu treba pripevniť na stenu alebo na pult. Namontovať sa dá na . Mramorové umyvadlo zapůsobí svým moderním kouzlem a bude jasným středobodem vaší koupelny.


Detailní popis produktu. Moderné elegantné nábytkové umývadlo Naturel s hranatým dizajnom a. Závěsná skříňka pod umyvadlo do koupelny PIANO 8v klasickém designu je .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky