čtvrtek 15. listopadu 2018

Kuchyňský robot electrolux

Jakou sklenici na rum zvolit? Ideální jsou sklenice kónického tvaru, které se postupně směrem vzhůru zužují. Tyto sklenice mají širší dno umožňující rumu plně . Vše musí mít nějakou formu a pití rumu určitě není vyjímkou. Nebudeme se teď bavit o koktejlech, ale degustaci samotných rumů. Kvalitní degustační sklenice na whisky, brandy nebo rum od slovenských skláren Rona.


Je vyrobena z bezolovnatého křišťálového skla, které zaručuje. Degustační sklenice na whisky, koňak, rum. Bezolovnatý křišťál, technologie Tritan, . K objevení a docenění vůně vína je nutné mít TU správnou sklenici.


Jak Rum Night probíhá ? Ochutnávka - vzorků kvalitních stařených rumů. Barové vybavení, mobilní bar a degustační sklenice. Sklenice Ciao Grappa - Sada ks. Oproti strojově vyráběným sklenicím je každý kus originál jehož kvalita je nesrovnatelně vyšší. Amber Glass G1je čirá.


Originální degustační sklenice na rum s logem oblíbené značky Plantation. Výška 2mm, průměr mm, objem 1ml. Brilantně čirá, lehká . Výška: 1mm, Průměr: mm, obje2ml.


Díky své robustnosti a objemu slouží často i pro podávání whisky či rumu s ledem. Každá sada sklenic obsahuje či ks . Tato originální degustační sklenice na rum potěší každého milovníka tohoto ušlechtilého destilátu. Křišťálové skleničky na rum mají objem 2ml. Uvedená cena je za celé balení to je . Poslední kus skladem!


Availability date: Akce končí za:. Balení po 6ks, cena za 1ks degustační sklenice na rum a whisky celý popis. Srovnejte ceny produktů.


Unikátní sklenice pro gentlemanské chvilky pohody přináší nové a nepoznané zážitky s vaším oblíbeným drinkem. Výška 1mm, průměr mm, objem 2ml. Do jaké sklenice nalít rum ? Jaký tvar sklekny zaručí maximální požitek z chuti a vúně kvalitního rumu ? Poradíme vám v dnešním článku.


Vybírat můžete z velkého množství sklenic , ať už na ledovou limonádu pro hosty v horkém letním odpoledni, nebo na doušek mléka z lednice po ránu. Svým dokonalým tvarem umožní nejlépe vyniknout jedinečnosti barvy našich rumů a . Komfortní alternativa sklenice na popíjení rumů nebo jejich degustaci. Renesance klasických koktejlů poskytuje nové možnosti pro vodku, whisky, gin a rum. Prémiové produkty, hotové koktejly, . Ručně foukaná rumová sklenička je vyrobena z čirého křišťálového skla.


Vhodná například i pro degustaci lihovin - rumu či brandy. Není baleno v dárkové krabici.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky