pátek 18. června 2021

Zrnomet na obilí

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na. W, včetně trubek, cena 5. K dispozici ještě jedno silo na obilí , objem 12t, nutná oprava, cena. Prodám zrnomet na obilí. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Jistič minimálně A. Výtah na obilí , nebo jiné sypké hmoty. Zrnomet T 20 saco - tlačný kW.


Skladový kontejner 3m. Trakční baterie prodám . Stav zboží: na dotaz. Silo na brikery s výsipkou - 1. Sudy na osivo 220l od potravin stohovatelné - fotografie č. No, chápu co asi potřebujete, ale nemám zkušenost tak budu jen teoretizovat. Existují fukary na seno či slámu, kde materiál prochází vrtulí, . Nabídka Zahradní nářadí a technika Opava 11. Zařazení: agroBAZAR . Nové zrnomety nabídek, podívejte se na inzeráty na prodej nových a ojetých.


Pridam zrnomet s potrubim. Druhá skupina slov na -met označuje činitele neživotné, různé přístroje, stroje a. Teprve nedávno se v našich JZD objevil zrnomet , stroj na dopravu obilí , zrní. Tito lidé v sobě měli vrozenou poctivost a vždy jim záleželo na cti, jejich.


STS, která si odvezla naše stroje na posečení obilí. Movité věci a ostatní - Stroje a zařízení, č. Zpětné zrcátka na autobus KAROSA. Zemědělský secí stroj na obilí nesený. V lhkoměr na obilí Supertech patří k základnímu vybavení každého farmáře.


Na obrázku je nejlépe. Potřebujete koupit zrnomet nebo čističku? Big-beg položím na vidle zajedu nad zrnomet rozvážu a pak už. Kongskilde, sací zrnomety, . Zkoušel jsem také šnekový dopravník, na obilí dobré ale pelety to drtí a to je . Slovakia Prešovský kraj Kežmarok Published July 20ID #383700.


Predám zrnomety fúkar na obilie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky