čtvrtek 5. listopadu 2020

Test domácích pekáren

Sýr se nařeže na nerezovou desku kráječe jemným řezacím drátem. Dodáván včetně náhradních. Zatím nebylo ohodnoceno ). Hoblík ( kráječ ) na tvrdý sýr opatřený krytem.


Základna je vyrobena z kvalitního bukového dřeva, kráječ je z nerezové oceli a kryt skleněný. Vyroben z kvalitní nerezavějící oceli, očko na zavěšení , vhodný do myčky na nádobí. Produktová řada, President.


Manufacturer: TESCOMA s. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Za pomoci Tescoma GrandCHEF kráječe . Získáte tak tenké plátky sýra, které můžete využít také k zapečení. Rösle kráječ na sýr z nerezové oceli. Vynikající pro plátkování a servírování tvrdých sýrů.


Rychlá expedice, doprava zdarma od 9Kč. Nerezový kráječ na sýr s vidlicovou špičkou, která umožňuje snadné servírování sýrů. Kombinace mat a lesk. Ideální na plátky měkkého i tvrdého sýra.


Kč, od výrobce Provence jehož aktuální dostupnost není skladem! Sílu plátků lze snadno nastavit posunutím zarážky . Popis: Nepoužívaný kráječ na sýr s mramorovou deskou. Vyměnitelné struny lze dokoupit po 5-ti kusech.


GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a . Pochromovaný zinkový odlitek, struna z nerez oceli. Krájí plátky sýra až do šíře cm. Univerzální použití s plynule nastavitelnou. Parametry a popis produktu.


Dobrý den, prodáváte také kráječ na sýr Tete de moine - Girolle? Vyrytý motiv vikingské lodi na rukojeti, vlajka Norska. Paní Danielo, neviděla jste mou formu na volský oka ve tvaru srdce?


Nastavitelný kráječ na sýr TESCOMA PRESIDENT -. Záruka: měsíců (měsíců pro IČ). Ergonomický kráječ na sýr s měkkým držadlem, skvělý především pro sýr Ementál a Gouda. Tvar čepele z nerez oceli zabraňuje zlomení plátku sýra, když se . Je opatřen stupnicí pro nastavení požadované šíře.


Díky hlinikovému krájecímu mechanismu s . Podrobný popis produktu. Boční ostrá hrana je vhodná pro krájení sýrů. TESCOMA kráječ na sýr PRESTO – sprawdź opinie i opis produktu. Zobacz inne Gotowanie, najtańsze i najlepsze oferty.


Test domácích pekáren

Kráječ lze využít také na ztuhlé máslo. Rukojeť je ze speciálního plastu, který má .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky