středa 7. října 2020

Vypustny kohout na sud

Plastový sud na dešťovou vodu o objemu 5litrů jsou vyrobeny z PP materiálu. Nespornou výhodou těchto sudů je jejich pevnost a také zelená barva, díky které. Výpustný kohout samozavírací, na agresivní kapaliny.


Samozavírací vypouštěcí kohout vhodný pro agresivní kapaliny. Plastový výpustný ventil umožňuje bezpečné stáčení ropných produktů z plechových . Podstavec pod sud na vodu 2nebo 300l. Plastové sudy na víno typu OFF o objemu 1litrů jsou určeny na skladování vína, moštů, ovocných šťáv a mnoha dalších potravinářských produktů. Regulace teploty: od 30oC do.


Výpustní kohout s nastavitelnou polohou odběru a PTFE těsněním. Kohout výpustný k sudu 200l, 300l, 500l PH. Všechny informace o produktu Trychtýř kohout výpustný k sudu 200l, 300l, 500l plastový, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze kohout.


Sud na užitkovou vodu má ve spodní části výpustný kohoutek pro pohodlné napouštění vody například do konve. Parametry:Obsah: 5lPrůměr: 1cmVýška: . Vhodný na kanystry, barely, sudy, kádě, které mají zesílenou plošku pro montáž výpustného kohoutu. Rozměry výpustě: venkovní průměr výpustě mm. Souhlas (k přijímání informací e-mailem) můžete kdykoli s budoucím účinkem odvolat zprávou zaslanou na adresu, která je uvedena v pravidlech pro ochranu.


S VÝPUSTNÝM KOHOUTEM, ŠROUBOVACÍ VÍKO ( SUD NA VODU 200L). Ventil, kohout , uzávěr výpustný na sud , Cena: Kč, Lokalita: Olomouc. Vypouštěcí sudový kohout , závit ¾, nastavitelný.


Mosazný výpustný kohout , na nekorozivní kapaliny. Tento produkt není momentálně k dispozici. Dostupný počet skladem ? Popis: Prodam kvalitni plastovy kohout ibc1 . NELZE POUŽÍT PŘÍMO NA TĚLO NÁDRŽE - jiný typ zavitu.


NENÍ NÁHRADOU ZA VÝPUSTNOU PLASTOVOU KLAPKU NA NÁDRŽI. Vhodná pro instalaci na sud L, 2L. Balení: KS Váha: KG. Redukce na IBC nádrže DN(adaptér, kohout , ventil,klapka).


Zobrazuji 1-z 143. Passend für Liter und 2Liter Fässer. Kvalitní plast odolný chemii.


Vaše cena s DPH ‎: ‎Kč Doporučená cena s DPH ‎: ‎Kč Vaše cena bez DPH ‎: ‎Kč Sud 2l - Vyhľadávanie na Heureka. Okrúhly podstavec pod. Sud na dešťovou vodu 500l PH s víkem a kohoutem - plastová nádoba.


Sud je dodáván se zaslepeným otvorem pro výpustný kohout - nádobu. Příslušenství k dekorativním nádržím na vodu jako je sběrače dešťové vody, výpustné kohouty, propojovací sety, hadice, atp. K naplnění konve potom budete potřebovat výpustný kohout.


Položek na stranu: 1 2 30. Ruční pumpa na olej a naftu - Pumpa sudová.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky