čtvrtek 28. května 2020

Sušička spotřeba

Pojďme si porovnat jejich provozní náklady. Provozní náklady a úspora nové sušičky prádla za rok. Okolo spotřeby sušiček koluje řada mýtů.


Ještě před pár lety vás provoz sušičky stál nemalý peníz, ale díky technologii tepelného čerpadla sušička spotřebuje . Další zásadní parametr při výběru sušičky. Spotřeba vody sušiček prádla.

Ovšem jak už to bývá, skoro nic není . Minimálně způsobuje zanášení filtrů a výparníku zvyšování spotřeby energie. Starší sušičky mívaly neprůhledná dvířka, protože byl filtr vsazen . Existují ale i sušičky s výrazně nižší spotřebou. Podívejte se, jak dopadl test! Kvůli vysoké spotřebě energie i hlučnosti.


A jsou úplně zbytečné, stačí přece sušák nebo šňůra na zahradě, tvrdí jejich odpůrci. Nejen, že jejich spotřeba energie je mnohem vyšší, ale také se liší .

U sušiček se roční spotřeba počítá na 1cyklů. Pokud tedy chcete zjistit konkrétní spotřebu na jeden cyklus, stačí vydělit roční údaj počtem 160 . Při koupi sušičky dejte přednost sušičce s tepelným čerpadlem, která má oproti ostatním nižší spotřebu. Nezapomeňte pravidelně čistit filtry od zbytků po sušení , . Nevýhody: k zapojení větrací trubice sušičky potřebujete místnost s venkovním větráním.


Jak se Vám zvýšila spotřeba elektriky v Kč? Je to samozřejmě individuální . Sušička prádla - spotřeba elektriky. A pokud se chcete úplně zbavit žehlení, volte sušičku s parní funkcí. Filtrační systém a bezúdržbový výměník udržují spotřebu elektrické energie a dobu chodu na stálé. Samostatně stojící, předem plněná sušička Beko DPS . Donedávna nebyla pro výrobce sušiček energetická úspornost vysoko na.


Běžné sušičky mají několik filtrů. Pokud je nevyčistíte všechny, spotřeba energie se zvýší. Díky jedinému filtru usuší sušička AEG každou náplň, a navíc úsporně. Optimální výkon s konstantně nízkou spotřebou energie je zaručen díky tepelnému čerpadlu se samočisticím kondenzátorem.


Sice vás čeká o něco vyšší cena a dražší spotřeba , zejména u sušiček s topným tělesem, které však prádlo rychleji usuší. Energeticky úspornější jsou sušičky s .

Jejich výhodou je poměrně nízká spotřeba a nevelká pořizovací cena. Na českém trhu nejsou ventilační sušičky příliš obvyklé, většina prodávaných modelů je . Ať už v použité technologii sušení, rychlosti sušení nebo spotřebě elektrické energie. Poradíme vám, jak vybrat model, který vám bude vyhovovat . V našem článku se dozvíte, jaké výhody obnáší pořízení sušičky ovoce, zeleniny, hub.


O jednotlivých typech sušiček si můžete přečíst níže. Při vývoji této sušičky byl kladen maximální důraz na kvalitu sušení a nízkou spotřebu el. Proto byl zvolen válcovitý tvar s topným elementem ve spodní . Jej ročná spotreba sa pohybuje okolo eur, s cenou 6eur po piatich rokoch . Slabinou je iba vyššia spotreba.


Do obchoduPorovnat ceny. Určitě vás potěší pětiletá záruka, která naznačuje, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky